شنیسل مرغ خانگی یک پیشنهاد هیجان انگیز
شنیسل یا شنیتسل، یکی از غذاهای معروف اتریش است که به شهر وین اختصاص دارد. این غذای خوشمزه عموما از گوشت کوبیده شده، آرد سفید، تخممرغ و آرد سوخاری تهیه میشود. برای تهیه شنیسل، بسته به نوع کشور، از فیله گوشت مرغ، گوساله، گاو، گوزن یا بوقلمون، استفاده میشود. اما در این بین، شنیسل مرغ از محبوبیت ویژهای برخوردار است. به همین دلیل امروز در آشپزخانه روزچین قصد داریم طرز تهیه شنیسل مرغ خانگی را به شما آموزش دهیم. شنیسل مرغ، یکی دیگر از انواع غذا با مرغ است که بسیار سریع و ساده تهیه میشود و طعم بینظیر آن شما را شگفتزده خواهد کرد. در ادامه با ما همراه باشید.😍
مواد لازم برای تهیه شنیسل مرغ خانگی
سینه مرغ فیله شده: ۲۵۰ گرم
آرد سفید: یک پیمانه
تخم مرغ: دو عدد
شیر پر چرب: سه قاشق غذاخوری
پودر سوخاری: یک پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده: یک قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده: دو قاشق غذاخوری
سیر تازه: یک حبه رنده شده
نمک و فلفل: به مقدار کافی
روغن: به مقدار لازم
پیش به سوی تهیه شنیسل مرغ خانگی
برای تهیه شنیسل مرغ خانگی باید قبل از اقدام به هرکاری، سینه مرغ را آماده کنید. سینه مرغ فیله شده باید به صورت یک ورقه نازک دربیاید. برای اینکار گوشت فیله را به قطعات مختلف تقسیم کنید (قطعات ۵۰گرمی). حالا این تکهها را درون یک کیسه نایلونی قرار دهید و به کمک یک بیفتککوب یا گوشتکوب یا هر وسیله دیگری که در دسترس دارید، آنها را حسابی بکوبید. فقط حواستان باشد ورقههای فیله آنقدر نازک نشود که به مرز پارگی برسد.
+ نوشته شده در شنبه هشتم اردیبهشت ۱۳۹۷ ساعت 15:10 توسط nima
|